Thursday, February 16, 2012

kembali lagi hehhehhehe

on offf hahhahahhahahhaha

Monday, March 28, 2011

aku dah kembali lg..........

setelah lama menyepi tanpa sebarang cerita. akhirnya aku kembali.tgk kengkawan semua dah update blog.mcm best jer.aku ade blog tp x pernah update sampai lupa password.hehhehe belum tua dah lupa.mmmm perkembangan baru dlm hidup aku x ade yang menarik sgt. tp sekarang tgh mengandung anak kedua.mcm biasalah klu mengandung alahan memang ade,tp x teruk sgt mcm dulu sama mengandungkan yaya. allamdulillah yaya pun dah nak masuk 2 thn. so klu baby lahir yaya dah besar skit.klu lah yang lahir ni dapat baby boy dapat lah sepasang, pastu leh rancang untuk anak akan datang.klu x rancang mak aiii berderet anak poning kepala...yelah aku ni bukan orang senang sgt,klu kaya raya tu lain lah...tapi setiap kurniaan Allah, Allah dah tetapkan rezeki masing2.aku hanya ikut sahaja ketentuNya.

Sebenarnya dlm hidup aku ni x ade lah perkara yang best untuk diceritakan hanya kehidupan biasa sahaja tak ade yang best sgt la.....mungkin tgk anak2 membesar dgn keletah diorg yang kadang2 aku sendiri leh geleng kepala.:).aku harap anak2 aku membesar ngan sempurna supaya menjadi org yang berguna kepada agama, bangsa,negara dan juga keluarga.besar harapan aku utk anak2 aku....yelah harapan seorg ibu kpd anak....

dari segi kerja pulak aku dah berpindah kat mahseng hanya 4km dari rumah hehhe dekat giler.........tu pun kadang2 malas nak keje ..dan baru2 ni aku baru pass exam setelah 5 kali ambik exam hehee akhirnya........aku rancang sekali aku dah comfrim aku rasa nak buat surat pertukaran tempat kerja.rasa dah bosan lak duduk sini,rasa nak angin baru lah kononnyer lah ni...rasa nak posting ke terengganu ker..ni cuma plan lah.

Saturday, April 17, 2010

Friday, April 16, 2010

umie dah kawin!!!!











kawan baik baik aku dah kawin gembira tak terkata....majlis yang sunguh meriah dan unik ada tarian aceh lagi...(klas gitu umi).pakaian n mekap memang cantik sgt. yang aku plg suka pelamin cantiknnnyerrrr....rasa nak nak naik pelamin lg hehhehehehhehehe......tema merah hitam memang menaikkan lg seri kawan aku tu....plg best aku bawak anak aku si dhiya.....dia pelik sikit sebab lum pi kenduri kawin...apa-apa pun aku doakan ko bahagia yer umi....rajinlah tgk blog aku...walaupun jarang update sebab x dan nak update blog.....n kat sini ade gambar2 umi masa kawin...layan...............

aksi dhiya

video

Saturday, April 3, 2010